Παρουσίαση Εταιρείας

Ν. & Ε. ΝΙΟΥΜΑΝ Ο.Ε.

Newman

Λίγα λόγια για την Εταιρεία Ν. & Ε. ΝΙΟΥΜΑΝ Ο.Ε.

Η εταιρία Ν. & Ε. ΝΙΟΥΜΑΝ Ο.Ε. γνωστή στον χώρο των ειδών πολυτελούς συσκευασίας , ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1981 με ιδρυτή τον κο Νικόλαο Νιούμαν.

Η Εταιρία, προσφέρει προιόντα με άριστες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές με σεβασμό πάντα στην ιδιαιτερότητα που έχει η συσκευασία.., ακολουθώντας έτσι με συνέπεια μία στρατηγική διαρκούς αναζήτησης και βελτίωσης των παρεχόμενων προϊόντων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές  για τον πελάτη.

Η εταιρεία διανύει  μία ανοδική πορεία θετικών αποτελεσμάτων, ενίσχυσης της εικόνας της στη ελληνική αγορά και θεμελιώνει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

Παράλληλα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε χώρες της Ευρώπης και στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται πολλές επώνυμες εταιρείες.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Σύνταγμα , Θησέως 10, σε ιδιόκτητο χώρο 1300 τ.μ. όπου  μπορείτε να επιλέξετε την συσκευασία που επιθυμείτε μέσα σε ένα φιλόξενο και πλήρως μοντέρνο χώρο.

Σκοπός της εταιρείας  είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα, να διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες.
Να προσεγγίζει τον πελάτη και να του προσφέρει προϊόντα  που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες του.


Με εκτίμηση
Νικόλαος Νιούμαν

 Περισσότερα Περισσότερα

 

Άμεση Επικοινωνία με την Εταιρεία

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ - ALL DATA REQUIRED
 Read More Εταιρεία - Company
 Read More E-Mail
 Read More Τηλέφωνο - Phone
 Read More Όνομα Υπευθύνου - Person Name
 Read More Μήνυμα - MessageI agree to the above terms -

 
      
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ